English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Όλγα Μπρέγιαννη : Greece The Land of Gods / 7 Guides in one


Οι Εκδόσεις Κοντύλι Έχουν τη χαρά να σας παρουσιάσουν το πρώτο βιβλίο του εκδοτικού οίκου που απευθύνεται σε επισκέπτες της χώρας μας. Στόχος της αγγλόφωνης αυτής έκδοσης είναι να παρουσιάσει τις βασικές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου που παρουσιάζουν ιδιαίτερο αρχαιολογικό ενδιαφέρον.
Μέσα από την τριανταοκτάχρονη εμπειρία της ξεναγού Όλγας Μπρέγιαννη, που αφιέρωσε τη ζωή της στη φιλοξενία και την ξενάγηση εκατομμυρίων επισκεπτών από όλο τον κόσμο, η Αθήνα, η Κόρινθος, η Επίδαυρος, οι Μυκήνες, η Ολυμπία, οι Δελφοί, ο Μαραθώνας και το Σούνιο «ζωντανεύουν» με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αυτό που διαφοροποιεί το βιβλίο από τους υπόλοιπους οδηγούς είναι η εστίαση σε λεπτομέρειες που ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει μόνο μέσα από την παρακολούθηση των ξεναγήσεων ενός έμπειρου επαγγελματία. Το βιβλίο σύντομα θα κυκλοφορήσει και στα ελληνικά, τα γαλλικά και τα ισπανικά.

Από τον Πρόλογο του βιβλίου
«…Greece is a small country. Its surface is 131.000 m2. In other words, it equals of ¼ of France or the state of Alabama in the USA. The Greek nobelist poet George Seferis said that on the 6th day of creation God was holding in his hand some earth and pebbles and, without knowing where to cast them, threw them in the Aegean Sea and that’s how Greece and its 3.000 islands were created…»

Η Όλγα Μπρεγιάννη γεννήθηκε τα 1953 στην Αθήνα.
Ξεκίνησε να μαθαίνει αγγλικά από τα έξι της χρόνια και φοίτησε στο γαλλικό σχολείο ‘Ουρσουλίνες’.
Πέρασε ένα χρόνο στη Λωζάνη της Ελβετίας, στο ‘Eurocentres’ και στο ‘Bell School of Languages’ για να αναπτύξει τις γνώσεις της στις ξένες γλώσσες.
Από το 1975 έως το 1979 σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Αποφοίτησε από τη Σχολή Ξεναγών του Υπουργείου Τουρισμού και εργάστηκε 37 χρόνια ως ξεναγός. 
 Μετάφραση: Όλγα Μπρέγιαννη
Δημιουργική επιμέλεια: Δημήτρης Παντελής
Μέγεθος:12 Χ 18,5
Σελίδες:152
ISBN: 9789609661096
Έτος έκδοσης:2012 Αύγουστος
Τιμή: €15,00