English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Κάνει καλό ή κακό το γιαούρτι στην εγκυμοσύνη;

Δύο αντικρουόμενες έρευνες σχετικά με τις επιδρασεις που έχει στην υγεία μιας εγκύου η κατανάλωση του γιαουρτιού ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.
Την προηγούμενη εβδομάδα ερευνητές από το...
 Ινστιτούτο Υγείας του Όσλο ανακοίνωσαν ότι τρώγοντας γιαούρτι και γάλα, με προβιοτικά, κατά τη διάρκειας της εγκυμοσύνης τότε μειώνουμε τις πιθανότητες εμφάνισης προεκλαμψίας.

Σύμφωνα με αυτή τη μελέτη, η πιθανότητα μειώνεται κατά 20%!

Τώρα όμως μελετητές από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ συνέδεσα την κατανάλωση των χαμηλών λιπαρών γιαουρτιών με τον αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης άσθματος και αλλεργικής ρινίτιδας στα μωρά!

Η συγκεκριμένη έρευνα υποστηρίζει ότι τα χαμηλών λιπαρών γιαούρτια δεν περιέχουν τα λιπαρά που χρειάζονται τα έμβρυα για να θωρακίσουν τον οργανισμό τους από μετέπειτα αλλεργίες!
zougla.gr