English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Εντυπωσιάζει το περιοδικό της ελληνοαυστραλιανής ομογένειας

Η ομογένεια της Αυστραλίας έχει πια το δικό της σημείο αναφοράς: το περιοδικό με τον… τίτλο βγαλμένο μέσα από την κουλτούρα μας (ΟΠΑ!). Με ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας που καλύπτει όλες τις πτυχές της ζωής των ομογενών και όχι μόνο, καθώς και τις σημαντικότερες εξελίξεις της...
 Ελλάδας, με χαρτί πολυτελείας και καλές «πένες», το «OPA!» έχει όλα τα εχέγγυα να αποτελέσει την αγαπημένη συνήθεια του κάθε Ελληνοαυστραλού.

Το «OPA!» βρίσκεται μόλις στο 6ο του τεύχος, αλλά οι φιλοδοξίες είναι… μεγάλες. «Το ''OPA!'' γεννήθηκε από το βαθύ πάθος και την αγάπη για μια φυλή που είναι στην καρδιά μου και από τον σεβασμό για έναν πολιτισμό, στον οποίο οφείλουμε όλοι τόσα πολλά και μπορεί ακόμη να μας εμπνέει. Το περιοδικό ενημερώνει, εκπαιδεύει, ψυχαγωγεί πάνω σε ό,τι είναι ελληνικό: τον τρόπο ζωής, την κουλτούρα, την ιστορία, την κουζίνα, τους ανθρώπους, τον τόπο», επισημαίνει ο εκδότης, Steve Agis.

«Στόχος του είναι να δημιουργήσει μια ενεργή και δυναμική κοινότητα που σύντομα θα αποκτήσει τη δική της κληρονομιά» συμπληρώνει και εξηγεί: «Το ''OPA!'' θα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συνδέονται με το κοινό τους, ενώ δημιουργεί μια πλατφόρμα για τις κοινότητες, τους θρησκευτικούς και πολιτικούς ηγέτες, μέσω της οποίας θα προσεγγίζουν το κοινό τους, επιτρέποντας στον καθένα να αναδείξει τα επιτεύγματά του και να διαδώσει την προσωπική του ιστορία».

«Το ''OPA!'' δεν είναι απλά ένα περιοδικό, είναι η γιορτή του ελληνοαυστραλιανού τρόπου ζωής» καταλήγει ο εκδότης στο μήνυμά του.
zougla.gr