English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Aυξημένη κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα

Συντονιστείτε στο web zougla radio
Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου, που ξεκίνησε την Παρασκευή ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Ουρές σχηματίζουν από τις 16:00 το απόγευμα τα αυτοκίνητα στην Αθηνών - Λαμίας, λίγο πριν το ύψος της...
 Λαμίας.

Το πρόβλημα εντοπίζεται σ' ένα μικρό τμήμα της εθνικής οδού μήκος 5 χιλιομέτρων λίγο πριν τη Λαμία, όπου δεν έχουν εξελιχθεί τα έργα διαπλάτυνσης, με αποτέλεσμα τα οχήματα να μειώνουν ταχύτητα και να κινούνται σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Το πρόβλημα αφορά τόσο την κίνηση από Λάρισα προς Αθήνα όσο και από Καρδίτσα, Τρίκαλα και Κεντρική Ελλάδα με κατεύθυνση την Αθήνα.

Η κατάσταστη επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα, όταν σημειώθηκε καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στο 212ο χλμ, μεταξύ Λαμίας και Στυλίδας, στο ρεύμα προς Αθήνα με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και να σχηματιστεί ουρά που ξεπερνά τα 7 χιλιόμετρα.

Eπίσης, στην ε.ο Αθηνών-Κορίνθου, ρεύμα προς Αθήνα, διόδια Καλαμακίου, παρατηρείται ουρά 400 μέτρων.

Αυτή την ώρα αυξημένη είναι η κίνηση στην Πατρών- Κορίνθου και στην Αντιρρίου- Ιωαννίνων. Στα διόδια του Ρίου υπάρχει ουρά περίπου 300 μέτρων, στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ από τις 16.30 το απόγευμα η τροχαία, κατεύθυνε τους οδηγούς στην Παλιά Εθνική.

Συγκεκριμένα. Στο ύψος των Σελιανιτίκων, επί της Παλαιάς Εθνικής, υποδεικνύεται στους οδηγούς να συνεχίσουν τη διαδρομή τους μέσω της παλαιάς, καθώς υπάρχει αυξημένη κίνηση στη Νέα Εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των φορτηγών συμβάλει στην δημιουργία καθυστερήσεων.

zougla.gr