English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Επεισοδιακή η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός για την Περιφέρεια Κρήτης για την τριετία 2012-2014 ήρθε προς συζήτηση, σήμερα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, που συνεδρίασε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, το Σώμα κλήθηκε να εγκρίνει το Στρατηγικό Σχέδιο για την...
 ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέας και της διαχείρισης των προϊόντων του καθώς και τη δημιουργία αγροτοδιατροφικής σύμπραξης της Περιφέρειας με φορείς.

Στην ίδια συνεδρίαση "άνοιξε" και η διαδικασία υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση".

"Εισβολή" για το χαράτσι

Τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου διέκοψαν διαμαρτυρόμενοι πολίτες, μέλη των ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ, ΟΓΕ, του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών και των Λαϊκών Επιτροπών Γαζίου, Αλικαρνασσού, Ατσαλένιου-Μεσαμπελιών-Μασταμπά.

Η διαμαρτυρία αφορούσε στο τέλος ακινήτων αλλά και τα πάσο των φοιτητών, ενώ οι διαμαρτυρόμενοι ζητούσαν από το περιφερειακό συμβούλιο να πάρει θέση, εκδίδοντας ψήφισμα. Η αντιπαράθεση που εκτυλίχθηκε αφορούσε το χρόνο συζήτησης του θέματος και έκδοσης του ψηφίσματος, καθώς οι πολίτες ζητούσαν την παράκαμψη της ημερήσιας διάταξης και την έκδοση ψηφίσματος άμεσα.

Τελικά η συνεδρίαση διεκόπη για περίπου 15 λεπτά, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν και ανανέωσαν το "ραντεβού" για την Πέμπτη, στην πλατεία Ελευθερίας.



neatv.gr