English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Ακόμα 945 λογαριασμοί χωρίς το χαράτσι

Συνολικά 2112 και ακολουθούν άλλοι 1500
Οι Πολίτες κατά του Χρέους κατέθεσαν σήμερα στο Δήμο Ηρακλείου 945 αντίγραφα λογαριασμών ΔΕΗ δημοτών, για τους οποίους έχει πληρωθεί το αντίτιμο της...

Το συγκεκριμένο πακέτο είναι το τρίτο κατά σειρά που κατατίθεται από τους Πολίτες κατά του Χρέους στο Δήμο Ηρακλείου και αφορά λογαριασμούς που συγκεντρώθηκαν στο κιόσκι της Πλ. Ελευθερίας και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου κατά το χρονικό διάστημα από 9/12/11 έως 12/1/12.
Τα αντίγραφα των λογαριασμών συνοδεύονται από φωτοτυπίες των σχετικών αποδείξεων των μηχανημάτων αυτόματης πληρωμής (ΑΤΜ) σε τράπεζες καθώς και υπεύθυνες δηλώσεις των καταναλωτών ότι αδυνατούν να πληρώσουν το «χαράτσι» εξουσιοδοτώντας παράλληλα το Δήμο Ηρακλείου να ασκήσει κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να μη διακόψει η ΔΕΗ Α.Ε. ή ο εναλλακτικός πάροχος την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος.
Παράλληλα οι καταστάσεις με τα στοιχεία των ανωτέρω καταναλωτών κοινοποιήθηκαν στη ΔΕΗ Ηρακλείου με σχετική επιστολή.
Ο αριθμός των λογαριασμών που έχουν κατατεθεί στο Δήμο Ηρακλείου και αναφέρονται σε παροχές δημοτών του, ανέρχονται μέχρι σήμερα σε 2112, ενώ υπολογίζεται ότι υπό επεξεργασία βρίσκονται ακόμα περίπου 1500 λογαριασμοί που θα διαβιβαστούν στο Δήμο τις επόμενες μέρες.
Καλούμε τους πολίτες να συνεχίσουν να πληρώνουν τους λογαριασμούς ΧΩΡΙΣ το χαράτσι και να καταθέτουν τα αντίγραφα στο κιόσκι των Πολιτών κατά του Χρέους ή στη γραμματεία του Εργατικού Κέντρου. Η μαζική μας αντίσταση οδηγεί στην οριστική κατάργηση του επαχθούς μέτρου.

Σημείωση:
Υπενθυμίζουμε τη σημερινή ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση  στις 6:30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με θέμα «Ενημέρωση και οργάνωση των παραπέρα δραστηριοτήτων για το χαράτσι».
 κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, των δημοτικών τελών, του τέλους για την ΕΡΤ και του ΦΠΑ, αλλά δεν έχει καταβληθεί το ΕΕΤΗΔΕ, γνωστό ως «χαράτσι» της ΔΕΗ.