English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ερωτηματικά για την προφυλάκιση των Κουρή


 
Υποθέσεις και πιθανότητες υπερκαλύπτουν τις ενδείξεις ενοχής και παράλληλα γίνονται το βασικό επιχείρημα σύμφωνα με το σκεπτικό του πορίσματος της 11ης ανακρίτριας. Βάση αυτου ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και  προφυλακίστηκαν οι Γιώργος και Ανδρέας Κουρης μετά την...
απολογία τους.
      Κατ αρχήν με το σκεπτικό της απόφασης προφυλάκισης προκύπτει  ανθρώπινα βαθμός αντοχής συναισθηματικότητας του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Κώστα Γιαννίκου ο οποίος σύμφωνα με τον νόμο και το σκεπτικό της ανακρίτριας ειναι αποδεδειγμένα ο ασκών πράγματι την διοίκηση της εταιρείας. Αυτό λοιπόν το αναγνωρισμένο υπερστέλεχος των ΜΜΕ εμφανίζεται να εχει απεριόριστες εξουσίες   να γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να κάνει και μεταξύ αλλων τι πρέπει, γιατί και πότε να πληρώνει κατά προτεραιότητα ολες τις υποχρώσεις προς τρίτους (αρχετυπες ικανοτητες manager).

   Πλήν ομως αυτό το αναγνωρισμένων ικανοτήτων ατομο με τις απεριόριστες διοικητικές υπερεξουσίες εμφανίζεται (φαίρεται) να επηρρεάζεται απο προτροπές και φορτικές παραινέσεις ως να ηταν τυχαίο διοικητικό στέλεχος αβουλο χωρίς γνώσεις συνεπειών της διοίκησης ταυτόχρονα ομως να είναι  κατά νόμο και ομολογία του σκεπτικού  ο ασκων πράγματι της διοίκησης της εταιρείας.
Τελικά οι ψυχολογικές αδυναμίες του  Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου σε προτροπές και παραινέσεις  καθώς και πράξεις του η παραλήψεις του γνωστές  κατά την ανακρίτρια στον Κουρή, αλλά συμπληρώνουμε εμείς, γνωστές και στό Πανελλήνιο (βλέπε ΜΜΕ τύπο, ραδιόφωνα και TV)  γιά τις οποίες ως απόλυτος γνώστης  δέν ξερουμε αν ποτέ θεώρησε οτι πρέπει να παραιτηθεί της διοικητικής του υπερεξουσίας, οδήγησαν σε σοβαρές ενδείξεις ενοχής του Κουρή, και ταυτόχρονα  μεγάλη πιθανότητα, οπως λέει το πόρισμα να διαπράξει στο μέλλον και αλλα εγκλήματα!!!

       Τέλος, ως μη εξειδικευμένοι στα νομικά πολίτες αλλα με την υπέρτατη ιδιότητα του ισοδύναμου πολίτη με αυτους τους κατέχοντες την ιδιαίτερη κατα νόμο εξουσία, εχουμε την ταπεινή γνώμη, οτι ουδείς διαφωνεί γενικά με το μέτρο της προφυλάκισης (στερητική ποινή με σκοπό την προστασία του δημοσίου συμφέροντος και σε αντίθετη περίπτωση μη απόδειξης ενοχής επιφέρουσα την γελιοποίηση του κράτους και την εχθρικότητα του πολίτη προς αυτο) απλως απαιτούμε δίκαια και αντικειμενική ενοχή χωρίς ερωτηματικά, αντιφάσεις καθώς και εμφανή υποκειμενικότητα σε ενδείξεις, υποθέσεις και μελλοντικές πιθανότητες.